2 februari 2018 geplaatst op https://www.facebook.com/jongspirit.nl/ Auteur: Karina de Jong

Na een telepathisch contact met een dier kan de eigenaar vaak al merken dat er iets is gebeurd. Dit kan liggen aan de wisselwerking tussen de eigenaar, die door inzicht in het dier de eigen houding veranderd, en het dier. Maar het kan ook liggen aan het feit dat het dier ‘zijn hart heeft kunnen luchten’. Alsof de druk van de ketel is.

Het is fijn als mensen een terugkoppeling geven na aanleiding van het consult. Zo weet ik of de boodschappen goed zijn overgekomen en kan ik eventueel nog aanvullingen of uitleg geven.

Laatst had ik contact met een paard, Daisy. Een wijze dame met een flinke rugzak waardoor ze vaak getriggerd werd en veel spanning voelde. Dit contact sloot ik af met het sturen van licht/energie waardoor ze een beetje kon ontstressen. De eigenaresse van Daisy mailde haar feedback. Ze was erg blij met de alle info waar ze mee aan de slag kon.

Ze eindigde haar mail met; “Daisy voelde gisteravond heel ontspannen aan en vooral heel dankbaar. Tijdens het uitmesten van haar weitje bleef zij maar achter mij aan lopen. Kauwen, likken, gapen en een hele rustige blik. Wat zij al heel lang doet is haar kont naar mij toe draaien alsof zij wilt laten zien waar haar probleem zit. Ook deed zij dit gisteren extreem vaak.”
Kijk, en daar word ik dan zo blij van!


Karina de Jong