10 mei 2018 geplaatst op https://www.facebook.com/jongspirit.nl/ Auteur: Karina de Jong

Op 3 mei schreef ik over de 3 momenten dat mijn ICD mijn leven heeft moeten redden. De eerste keer dat mij dit overkwam was tijdens een reis in Egypte. Een bizar verhaal...

Ik ben er klaar voor om het verhaal te delen. Ik zal mijn 'avonturen' in een aantal episodes opschrijven.

Mijn verhaal begon eigenlijk al voordat ik de vakantie geboekt had…


Tijdens een cursus deden we een gezamelijke meditatie om in contact te komen met 'midden-aarde'. Ik hou echt van mediteren. Voor mij geeft het een soort 'Harry Potter' gevoel waarin alles kan gebeuren en je altijd weer verrast wordt op wat zich voor je innerlijke belevingswereld ontvouwt.

Midden-Aarde geeft al een magisch gevoel door de films over deze plek... 

In deze meditatie was het verhaal dat we werden 'opgehaald’ door een dolfijn die ons meenam naar de oceanen van Midden-Aarde.

Het jonge zilverkleurige dolfijntje, die zich voor mijn innerlijke oog liet zien, stelde zich voor als Anna. We zwommen samen naar de wateren van Midden-Aarde. Wat een gave omgeving! Alles zo licht, zacht en harmonieus. Tijdens deze geweldige reis had ik ook nog een paar intense ‘ontmoetingen’ waar ik later nog vaak aan terug heb gedacht. 

Een paar weken na deze ervaring kwam in ons gezin ter sprake dat het een goed idee zou zijn om een lang gekoesterde wens van mij in vervulling te laten gaan. We besloten dat ik mee zou gaan op een bootreis naar Egypte met als doel snorkelen en ontmoetingen met dolfijnen in het wild.

Helemaal door het dolle heen speurde ik internet af en vond ik een reis die mij aansprak. Ik kreeg mailcontact met degene die dit organiseerde en wat bleek? Haar naam was Anna! Toeval of niet??

Vervolg 17 mei Dolfijnen ontmoeting


Karina de Jong