13 mei 2018 geplaatst op https://www.facebook.com/jongspirit.nl/ Auteur: Karina de Jong

Steeds meer ondernemers kiezen er voor om een product of dienst gratis aan te bieden. Ondernemers met passie voor hun werk. Ondernemers die iets te vertellen hebben wat nuttig is voor anderen. Ondernemers die geloven in een nieuwe maatschappij. Ondernemers die anderen willen ondersteunen in hun pad tot succes en bewustwording.

Is dit raar? Misschien past het nog niet zo bij het ‘oude’ denken waarbij mensen er standaard vanuit gaan dat als iets gratis is het vast niet echt waardevol is.

Zelf merk ik dit ook dat mensen bijna argwanend zijn, of moeite hebben het gratis product serieus te nemen.

Ik zal je vertellen waarom ik gratis e-books aanbied. Omdat ik geloof in een mooiere wereld waar mensen bezig zijn met persoonlijke groei en bewustzijn. Ik geloof dat als iedereen bewuster leeft, de aarde een steeds fijnere plek wordt om te leven.

Ik geloof oprecht dat één van de manieren om dit te bereiken kinderen en dieren zijn. Deze zorgafhankelijke groep raakt mensen. En deze groep heeft ons wat te vertellen! En laat ik nu, door mijn ervaring als tolk, beschikken over informatie die hierbij kan helpen! Het zou toch zonde zijn om dit voor mezelf te houden?

Dus ja, ik heb veel aandacht, liefde en energie gestoken in een gratis serie boekjes voor iedereen die de zorg heeft over een kind of over een dier. Ja, het heeft investering gekost om de boekjes ook in het Engels te laten vertalen. Maar he, hierdoor kan wel de hele wereld deze boekjes lezen! (iedereen kent wel iemand in het buitenland, of iemand die Engels spreekt… let it go!)

Wat het mij oplevert? Al zou maar 1 persoon geraakt zijn door de inhoud van de boekjes en daardoor bewuster met zijn kindje of dier omgaan, dan is mijn missie al geslaagd!

Natuurlijk ben ik ook ondernemer, en moet er brood op de plank komen. Ik vind dan ook dat iedere verzorger het er voor over zou moeten hebben om een consult voor zijn/haar kindje of dier te laten doen. Iedereen zou toch precies willen weten wat er omgaat in je kindje en/of dier?

Maar dan…. Stel dat ineens iedereen een consult zou aanvragen… dan wordt het een lastig verhaal om dit te behappen…. Gelukkig heb ik heel veel collega dierentolken en kindertolken met dezelfde missie!
Doel van dit verhaal? Ja, de tips in de boekjes zijn echt en oprecht heel waardevol om te lezen. Doe er je voordeel mee en verspreid het ook!


Karina de Jong