31 oktober geplaatst op https://www.facebook.com/jongspirit.nl/ Auteur: Karina de Jong

Iedereen in mijn omgeving weet inmiddels dat ik dierentolk ben. 

De meningen, ten aanzien van mijn werk als telepathisch communicator, zijn van 'totaal geloof' tot 'totaal ongeloof' en alles er tussenin.

Nu had een 'totaal ongeloof' vriend flinke problemen met zijn hond. 

Hun hond had erg veel pijn. Dat merkte ze aan het gedrag van de hond. Helaas kon de dierenarts geen oorzaak vinden van deze pijnen.
Schoorvoetend vroeg de vriend of ik dan toch maar contact met zijn hond wilde leggen. 

Vol ongeloof, maar tja, wat moet je dan? Hij wilde wel het beste voor zijn hond!

Ik vond het geweldig dat de vriend de stap durfde te zetten om zich openstellen en mij te vragen om hulp! Echt heel stoer!

Na het contact met de hond stuurde ik het gespreksverslag naar hem toe. 

Niet heel veel later kwam de eerste reactie via de app en dat was: "Gelezen, Er is dus meer tussen hemel en aarde. Ik ben helemaal van mijn padje".

Hij moest echt bijkomen van alle info die hij van zijn hond te lezen had gekregen. Totaal zonder verwachtingen en blanco was hij dit avontuur ingestapt. En vanaf het moment dat er een besef ontstond dat zijn hond veel meer begrijpt, waarneemt en beleefd, dan hij had verwacht, moesten oude meningen in heroverweging worden genomen.

Een week later hadden we weer contact. Alles was ten goede veranderd. Hij kon zijn ogen niet geloven wat een invloed het contact had gehad.
Zo zie je dat, als je zelf ook anders naar je dieren kijkt, er een geweldige uitwisseling is!


Dus mensen, ook al hoor je bij de groep 'ongeloof', misschien is het toch de moeite waard om je open te stellen en je te laten verrassen door de stem van jouw dier!


Karina de Jong