7 december 2017 geplaatst op https://www.facebook.com/jongspirit.nl/ Auteur: Karina de Jong

Ook al kun je zelf je dieren (nog) niet verstaan, zij jou wel! Zeker als je op de 'juiste' wijze communiceert met je dieren. Zo is het bijvoorbeeld handig om altijd aan te geven wat je wilt in plaats van je te focussen op hetgeen je onwenselijk vindt. Dus de woorden niet/geen door de versnipperaar en alleen aangeven wat je WEL wilt!

We hadden onze 'verwilderde' asiel poes Jessy nog maar net toen ze op een dag onvindbaar was. Het werd al donker en ik begon me toch een beetje zorgen te maken, temeer omdat ik haar verblijfplaats onduidelijk doorkreeg. Ze voelde angstig en onzeker aan. Ondertussen liep onze kat Kloris gezellig om me heen en ineens bedacht ik mij dat ik hem kon vragen om Jessy te gaan zoeken. In gedachte stelde ik hem deze vraag. Hij keek me begrijpend aan en floepte snel door het kattenluikje naar buiten. Echt waar, binnen 15 minuten was meneer terug met mevrouw in zijn kielzog. Ik was zo blij en dankbaar!!!

Ik weet, na al die jaren, dat telepathie gewoon is en dat het werkt, en toch sta ik altijd weer te jubelen als het bewijs zich op deze manier laat zien!


Karina de Jong