14 december 2017 geplaatst op https://www.facebook.com/jongspirit.nl/ Auteur: Karina de Jong

Ik vind het fijn om af en toe tijd te nemen voor het ‘afstemmen’ op het universum. Puur omdat ik benieuwd ben wat voor informatie in het grotere geheel beschikbaar is voor ons. Als ik afstem, zorg ik voor zuiver contact door me bewust te verbinden met de kern van de aarde en de bron van al het leven.

Afgelopen weekend had ik zo’n moment… Al snel ontstond een open lijn en werd ik geattendeerd op het ‘enterpunt’ onder de navel. Het werd keypoint genoemd. Ik had wel eens van Ki punt gehoord, maar ik kreeg door dat het echt KEYpoint moest zijn omdat dit sleutelpunt heel belangrijk is voor ons. Dit punt functioneert namelijk als ankerpunt voor je ziel en is je verbindingspunt met het grotere geheel. Het is het midden punt van je lichaam. Voor het visuele beeld kreeg ik door dat dit punt goudwit met regenboog kleuren is en staat voor hoge frequentie liefde. Het punt zit 5 cm onder de navel en in het midden van je lijf. Het is ongeveer 3 cm in doorsnede en ziet er uit als een soort bol/sphere.
Ieder levend wezen heeft dit ‘sleutelpunt’!
Wat kun je hiermee, vroeg ik me af…

-Als je je ademhaling op dit punt richt geeft dat ontspanning en je kunt ook de ademhaling gebruiken voor het opladen van je energielevel. Afhankelijk van je intentie.
-Je kunt een visueel kaarsje laten branden daar, of het op een andere wijze met licht voeden. Door het te zien en aandacht te geven krijg je beter verbinding met jezelf en anderen.
-Je kunt zelfs je angsten los laten op dat punt.
Kortom, een punt die onze aandacht verdient!
Vaak na zo’n contact moet ik even bijkomen… Wat heb ik nu allemaal doorgekregen en jeetje, wat kun je er nu eigenlijk mee?
Na dit contact vertelde ik dit allemaal aan mijn vriendin. Mijn vriendin kende het punt van Tai Chi. In het oosten wordt veel met dit punt gewerkt en wordt het Ki, Chi, Qi genoemd.

Het blijft zo mooi hoe alles verbonden is met elkaar en hoe je info zo uit het universum kunt downloaden!


Karina de Jong