12 november geplaatst op https://www.facebook.com/jongspirit.nl/ Auteur: Karina de Jong

Allemaal zijn we hier met een missie... En deze missie heeft te maken met het ontsteken van je eigen vonk.

Veel van ons zijn op de aarde gekomen met een doel om vanuit hun eigen kennis, kunde en liefde mensen te ondersteunen met bewustzijnsontwikkeling.
Als ieder mens namelijk bewuster is van het feit dat we allemaal in verbinding staan met elkaar, dan zal de neiging om een ander 'iets' aan te doen kleiner zijn.

Als je dit leest, ben jij waarschijnlijk ook iemand die de missie heeft om, vanuit je eigen ontstoken licht, vonken te verspreiden. En iedereen doet dit op zijn eigen manier.
Dit kan bijvoorbeeld als je muziek of kunst maakt, maar ook als je mantelzorger bent, of met dieren of mensen werkt, als je auto rijdt, elke dag je werk doet, je gezin verzorgt...
Het maakt niet uit wat je doet! Als je, wat je doet, bewust vanuit je hart, je passie en je kracht doet, dan verspreid je al vonken!

Je kunt mensen al raken en inspireren door een glimlach. Door iemand zijn boosheid of 'huftergedrag' direct te vergeven en je schouders op te halen....
Wow wat zou er gebeuren in de wereld als iedereen dit zou doen!!!

Oké, dit plaatje klinkt idyllisch, en ja, we zijn nu ook gewoon mens...
Maar elk moment heb je een keuze om voor het meest waardevolle te kiezen.

Neem je tijd om tot rust te komen, om te ontladen en om je te verbinden. Dan krijgt je hoofd steeds meer ruimte om vanuit je passie & hart te functioneren.

Karina de Jong