jong spirit

Consulten, fotoanalyse,begeleiding, workshops en cursussen


.  .


Als je wilt weten wat er in jouw dier omgaat, dan is een consult dierentelepathie de perfecte oplossing!


Jong Spirit biedt twee consult opties:

Het basisconsult:

Dit consult is geschikt als bijvoorbeeld een jaarlijkse check, of als je benieuwd bent hoe je dier nu in het leven staat.
Je krijgt antwoord op vragen zoals; Wat vindt je dier fijn en wat vervelend? Hoe voelt je dier zich lichamelijk en emotioneel? Wat zijn de behoeften? Is er iets wat er veranderd moet worden? En heeft jouw kanjer nog boodschappen voor jou? Het is interessant om een blik te krijgen in de belevingswereld van jouw dier.

Het plusconsult:

Dit is een passend consult indien je specifieke vragen hebt voor je dier. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over gezondheid, gedrag of angsten waar je dier last van heeft. Met dit plusconsult wordt diep ingegaan op je vragen zodat je inzicht en vaak ook oplossingen krijgt aangereikt waar je onmiddellijk mee aan de slag kunt. Je dier is een waardevol bezit. Met dit contact geef je jouw dier een stem zodat je precies weet wat nodig is om hem of haar zo goed mogelijk te verzorgen.

Werkwijze voor een consult:

Je stuurt een foto van je dier (waar hij/zij alleen opstaat) naar info@jongspirit.nl
In de mail graag de naam en het geslacht van je dier vermelden. Geef ook aan of je een basis of plusconsult wenst. Indien je kiest voor het plusconsult, kun je jouw specifieke vragen voor je dier direct in de mail zetten.

Het basisconsult is 35 euro en het plusconsult is 55 euro.

Het consult wordt gedaan nadat het consultbedrag is ontvangen op rekeningnummer: NL95INGB0004501147 t.n.v. De Jong te Apeldoorn. Graag onder vermelding van de naam van je dier.

Na het gelegde contact krijg je een uitgebreid verslag van het contact via de mail. Meestal lukt het om het contact, na betaling, binnen een week te doen. Als de inschatting is dat het langer duurt, krijg je hierover bericht.


Extra informatie:

  • Een telepathisch contact kan ook met overleden dieren gelegd worden.
  • Consulten worden alleen gedaan voor eigenaren/verzorgers van de dieren omdat zij daadwerkelijk iets met de gegeven informatie kunnen doen.
  • Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor het welzijn van jouw dieren. Dit consult is puur bedoeld om door te geven wat het dier aanreikt aan informatie. Niet alle dieren zijn zich bewust wat er in hun lijf afspeelt. Ze benoemen vooral puur hoe zij iets ervaren. Bij twijfel of zorgen raadpleeg alsjeblieft altijd de dierenarts!
  • Er worden geen consulten voor vermiste dieren gedaan.
  • Spoedconsulten worden alleen gedaan na overleg. Meerprijs is 25 euro op de plusconsultprijs. Het contact wordt gelegd na betaling. 
  • A animal communication consult is also possible in English..