Wat is voor jou een goed gesprek?

Voor mij is dat het 'met volle aandacht luisteren en er zijn voor de ander'. 

Zonder invullen, oordeel of verstoring iemand de ruimte geven voor zijn of haar gedachten. Een goed gesprek kan enorm inspirerend werken! 

Mijn overtuiging is dat iedereen zijn eigen waardevolle wijsheid en waarheid al bij zich draagt. Soms is het alleen een uitdaging om hier bij te komen. Dan kan een goed gesprek, met iemand die wat verder van je vandaan staat, objectief meeluistert en verrassende vragen stelt, ondersteunen om waardevolle inzichten zich te laten ontvouwen. Heel verhelderend!

En, hoe fijn is het om zo'n gesprek te hebben in een vrije omgeving? Bijvoorbeeld in de natuur? Frisse lucht in ademen in het bos of bij het water.... Misschien zelfs wel met een hond erbij. Lekker wandelend of bv op een bankje genieten van het uitzicht...

Wil jij graag een goed gesprek? Dan kom ik graag naar Bussloo (een prachtig wandelgebied rond een meer) of naar het Leesten (mooi bosgebied aan de rand van de Veluwe).

En is het echt slecht weer.... dan kunnen we droog verder praten in mijn 'Quibus' waarin alles BUSPROKEN kan worden! (kopje koffie of thee erbij!)

Ben jij klaar voor een goed gesprek?
Stuur dan een mail: info@jongspirit.nl

Tijdsduur: 1.5 uur
Lokatie: Bussloo of het Leesten/Ugchelen (omgeving Apeldoorn)
Investering: 75 euro
Afspraak kan met/zonder eigen hond of met mijn kanjer Saar.