“Hoe kan ik mijn paard beter begrijpen en helpen?”


Middels een Paarden-WelzijnsVerslag!
Hoe dit werkt? 
  
                       

Dierentolk Karina de Jong gaat aan de slag door een ‘essentie-gesprek’ te hebben met jouw paard. Karina reflecteert het innerlijke van jouw paard in een verslag zodat je paard als het ware een stem krijgt.

Met dit persoonlijke belevingsverslag in handen gaat Jin Shin Jyutsu beoefenaar Kitty Hartkamp, aanreikingen geven hoe je met JSJ zelf je paard kunt ondersteunen. 

Het Paarden-WelzijnsVerslag (PWV)

Om voor iedereen een passende PWV te bieden zijn dit de mogelijkheden:

 • Basis PWV: Dit PWV bestaat uit een basisconsult van de dierentolk. Dit contact wordt aangevuld met een aantal JSJ kaarten waarmee je zelf aan de slag kunt om je paard energetisch in balans te brengen. De kaarten zijn voorzien van toelichting en ‘werkwijze’.
  Een basisconsult is alleen te combineren met een standaardset energietouch kaarten.

Basis PWV totaal:                       57 euro

 • Plus PWV: Dit PWV bestaat uit een plusconsult van de dierentolk. Je kunt hierbij zelf specifieke vragen stellen aan je paard. Het verslag van de dierentolk wordt aangevuld met een aantal JSJ kaarten waarmee je zelf aan de slag kunt om je paard energetisch in balans te brengen. De kaarten zijn voorzien van toelichting en ‘werkwijze’.
  De uitgebreide set bevat naast de standaardkaarten ook kaarten waarop meer voorkomende klachten zoals bv rugklachten, koliek en pijn worden behandeld. De vermelde handgrepen/stromen zijn overigens voor meer doeleinden geschikt. Deze staan ook op de kaarten vermeld.


Plus dierenconsult in combinatie met standaard JSJ Energie-Touchset:   77 euro

Plus dierenconsult in combinatie met uitgebreide JSJ Energie-Touchset: 97 euro

 • Xplusconsult: Het Xplus PWV is als het ware je persoonlijke gebruiksaanwijzing voor je paard. Het bestaat uit een Xplusconsult van de dierentolk, aangevuld met een persoonlijke serie Energie-Touchkaarten, speciaal samengesteld voor jouw paard. In deze set zijn natuurlijk ook de kaarten van de uitgebreide serie opgenomen.

  Net als bij het plusconsult kun je ook hier zelf allerlei vragen stellen. Er wordt extra gekeken naar wat het dier nodig heeft om optimaal in balans te komen. Zowel fysiek, energetisch, mentaal als emotioneel.

  Alleen in combinatie met dit Xplusconsult krijg je de kans om een Energie-Touchset helemaal op maat te laten samenstellen en volledig aangepast aan jouw paard! 
  Het Xplus PWV wordt aangeraden voor paarden met problemen of mogelijke trauma’s.

Je investering voor het Xplus PWV bedraagt 147 euro.

Je wilt een PWV, hoe vraag je dit aan?

via: www.paardenwelzijnsverslag.nl 

Wil je een gratis digi-workshop 'Boost je contact met je paard' aanvragen?

Klik hier

Volg de PWV avonturen op onze eigen FaceBook page!
Copyright Jongspirit.nl