jong spirit

Consulten, fotoanalyse,begeleiding, workshops en cursussen


Dit is een fantastische cursus voor alle dierenliefhebbers! Je leert in deze cursus namelijk om zelf op telepathische wijze te communiceren met dieren.
Dit lijkt onmogelijk, maar geloof het, iedereen kan het leren omdat we allemaal beschikken over onze eigen intuïtieve kwaliteiten.

Je gaat weer herkennen hoe telepathische communicatie voor jou werkt. Je ervaart hoe jij informatie oppikt van dieren en hoe je zelf informatie kunt overdragen aan dieren.

De cursus communiceren met dieren is een hele leuke en leerzame cursus waarin theorie aangevuld wordt met praktijkvoorbeelden. Er worden visualisatieoefeningen gedaan, meditaties en natuurlijk ga je zelf aan de slag. Je leert veel over dieren, over communicatie met diereneigenaren, over oorzaken van gedrag, angsten en fysieke klachten.

De ervaring is dat de cursus laagdrempelig is zodat je in een veilige setting kan oefenen met je net vergaarde kennis. Iedereen die meedoet aan de cursus kan foto’s meenemen van allerlei dieren. Het liefst wel dieren die je kent (dit kunnen ook dieren van bekenden zijn). Een leuk weetje is dat dierencommunicatie met elk dier kan! Neem dus ook foto’s mee van bijvoorbeeld een reptiel van je broer, de koe van de buurman of de kip van je tante. Alles kan! Het is een verrrijkking om meer inzicht te krijgen in de unieke belevingswereld van de verschillende diersoorten.


Cursusinformatie:

  • De cursusduur is 2 dagen van 10-16 uur incl. lunch
  • Cursuslocatie is in Apeldoorn
  • Aanmelden voor de cursus: Je kunt je met een groep(je) opgeven voor deze cursus. We spreken dan met elkaar 2 cursusdagen af. Individueel aanmelden is ook mogelijk. Als er minimaal 2 aanmeldingen zijn wordt in overleg 2 cursusdagen gepland.
  • De cursus is 200 euro p.p.
  • Aanmelden kan via: info@jongspirit.nl
.

.

.