Wil jij je intuïtieve vaardigheden verder ontwikkelen?
Wil jij leren hoe telepathische communicatie werkt, zodat je dit voor verschillende dingen kunt inzetten?
Wil jij werken aan bewustzijnsgroei?
Wil je leren hoe je beter in verbinding komt met jezelf, de bron, de aarde?

Dit is een hele gave cursus voor iedereen die nieuwsgierig is naar de werking van telepathie. Telepathie is een andere wijze van communiceren dan we gewend zijn met (non)verbale communicatie. Het lijkt wat onzichtbaar…

Maar eigenlijk maken we allemaal gebruik van deze wijze van communiceren. Het zit in je voelen, je weten, je onderbuik, in je 'zie je wel, ik wist het!' gevoel. Daarom is deze cursus ook geschikt voor iedereen. We hebben allemaal beschikking over onze intuïtie!

Het doel van deze cursus is om jezelf open te stellen waardoor je weer leert herkennen hoe telepathische communicatie voor jou werkt. Iedereen pikt doorgekregen informatie op een andere wijze op. Tijdens de cursus krijg je inzicht hoe deze informatie bij jou binnenkomt en hoe je dit kunt begrijpen en interpreteren.
 
Deze cursus is ruim en flexibel. Ik hou daar van! De basis is telepathie en dit kun je op verschillende manieren gebruiken. Of je nu wilt communiceren met dieren, kinderen, overledenen, gidsen, engelen, planten of mogelijk met buitenaards leven of met andere energieën. Alles kan als je de basis van telepathie door hebt. De cursus ontvouwt zich vanzelf en wordt aangepast aan de wensen van de deelnemers.

Praktische cursusinformatie:

  • De cursusduur is 2 dagen van 10-16 uur 
  • Cursuslocatie is in Apeldoorn
  • Aanmelden voor de cursus: Je kunt je met een groep(je) opgeven voor deze cursus. We spreken dan met elkaar 2 cursusdagen af.
  • De cursus wordt in een kleine setting gegeven om persoonlijke begeleiding te garanderen. 
  • De cursus is 185 euro p.p. (excl. lunch)
  • Aanmelden kan via: info@jongspirit.nl
  • Een privé cursus is ook mogelijk zodat je in 1 dag enorme stappen kunt zetten. De cursusinhoud wordt helemaal op jouw, al aanwezige kennis en behoeften, aangepast. Een 1-daagse privé cursus is 200 euro (excl. lunch).