Mijn naam is Karina de Jong.

Mijn werk als dierentolk, kindertolk, gesprekspartner, inspirator, trainer en auteur voelt echt als het volgen van mijn levenspad. Alles is hiermee op zijn plek gevallen...

In 2007 heb ik de spannende stap gezet en ben ik gestart met het bedrijf Jong Spirit met als doel om mens en dier, verzorger en kindje dichter bij elkaar te brengen. Door als 'vertaler' te werken ondersteun ik mensen in het verkrijgen van inzicht en helderheid.

Voordat ik startte met mijn praktijk ben ik 14 jaar werkzaam geweest bij de politie. Daar heb ik, in verschillende functies van agent werkzaam in de basis politiezorg, rechercheur tot coördinator, ontzettend veel geleerd! 

Sinds 2017 werk ik als zorgvrijwilliger in het hospice. Het klinkt misschien gek, maar het is zo mooi om, vanuit je pure zijn, even mee te mogen lopen met mensen in deze kwetsbare periode. Alle oordelen vallen weg en het enige wat telt is nu... 

Door alle wijze levenslessen is eigenlijk niets te gek, en sta ik 'open minded' in de wereld. Wat ik heb ervaren is dat, er buiten ons zintuigelijke waarnemingen, nog veel meer waarheden verborgen liggen om ontdekt te worden!

Ik hou van het leven, de wereld, mensen en dieren. Doordat ik een open, nieuwsgierig en onderzoekend persoon ben, luister ik graag naar de essentie van iemand zijn verhaal. Wie ben jij? Wie is je kindje of je dier? 

Mijn kwaliteiten?
Echte aandacht en interesse
Intuïtief
Veel mogelijkheden in methodieken
Flexibel
Creatief
Out of the box
Kijken naar mogelijkheden ipv beperkingen

Altijd in beweging, op zoek naar meer kennis o.a.:
Telepathische communicatie
Matrixmethode
Narratieve therapie
Online coaching
Coaching bij autisme
Stervensbegeleiding en rouwverwerking
Loopbaancoaching
Relatiecoaching
Jongerencoaching
Lifecoaching
EFT
Hypnose en regressie

Volg je gevoel, dan kom je vanzelf op het pad die leidt tot de inzichten die je verder helpen!   

Karina de Jong