Mijn naam is Karina de Jong.

In 2007 heb ik de spannende stap gezet en ben ik gestart met het bedrijf Jong Spirit met als doel om mens en dier, verzorger en kindje dichter bij elkaar te brengen. Door als 'vertaler' te werken ondersteun ik mensen in het verkrijgen van inzicht en helderheid.

Voordat ik startte met mijn praktijk ben ik 14 jaar werkzaam geweest bij de politie. Daar heb ik, in verschillende functies van agent werkzaam in de basis politiezorg, rechercheur tot co√∂rdinator, ontzettend veel geleerd! 

Sinds 2017 werk ik, naast mijn praktijk, in de zorg. Ik ben gestart als zorgvrijwilliger in het hospice en ben nu verpleegkundige in opleiding en werkzaam op een afdeling met clienten met niet aangeboren hersenletsel. Het klinkt misschien gek, maar het is bijzonder om even mee te mogen lopen met mensen in deze kwetsbare periode. Alle oordelen vallen weg en het enige wat telt is nu... 

Door alle wijze levenslessen is eigenlijk niets te gek, en sta ik 'open minded' in de wereld. Wat ik heb ervaren is dat, er buiten ons zintuigelijke waarnemingen, nog veel meer waarheden verborgen liggen om ontdekt te worden!

Ik hou van het leven, de wereld, mensen en dieren. Doordat ik een open, nieuwsgierig en onderzoekend persoon ben, luister ik graag naar de essentie van iemand zijn verhaal. 


Volg je gevoel, dan kom je vanzelf op het pad die leidt tot de inzichten die je verder helpen!   

Karina de Jong