jong spirit

Consulten, fotoanalyse,begeleiding, workshops en cursussen


In mei 2007 is Jong Spirit opgericht door Karina de Jong. Het doel was/is om mensen en dieren dichter bij elkaar te brengen en hun onderlinge begrip te vergroten.

Deze doelstelling wordt vormgegeven door het geven van de cursus communiceren met dieren en consulten dierentelepathie.

Het positieve resultaat van de cursus communiceren met dieren is dat er al veel deelnemers zijn geweest die, na het volgen van de cursus, hun eigen praktijk hebben opgestart. Zij hebben hun vermogen tot het leggen van telepathisch contact weer herontdekt. Helemaal geweldig omdat hierdoor meer diereneigenaren de kans krijgen om hun dier beter te leren kennen! Want iedereen heeft zijn eigen kring om zich heen, zodat steeds meer mensen kennis kunnen maken met het fenomeen dierentelepathie.

Wat ook heel mooi is, dat na een consult dierentelepathie, de eigenaren vaak erg verbaasd zijn over wat ze allemaal van hun dieren doorkrijgen en de lessen die de dieren te geven hebben. De tips, die in de verslagen van de consulten worden aangereikt, zijn direct toepasbaar. Het gevolg hiervan is dat dieren positief reageren op het aangepaste gedrag van de eigenaren.

Kortom, het is mogelijk een verschil te maken! Het is fantastisch om mensen bewust te laten worden dat dieren ook een belevingswereld hebben en veel meer oppikken dan men doorsnee vermoedt. Bovendien kunnen dieren briljante spiegels en leermeesters zijn!

Het telepathische contact met dieren is verder uitgebreid naar contact met hele jonge kinderen die nog niet in staat zijn zich goed verbaal uit te drukken. Dit contact wordt fotoanalyse genoemd.

Inmiddels zijn er afgelopen jaren ook boeken over de wondere wereld van dieren en kinderen gepubliceerd en artikelen voor tijdschriften geschreven.

Jong Spirit staat voor open mind, nieuwsgierig en leergierig. Onderzoeken, beweging, kracht, oprechte aandacht en groei in ieders eigen potentie. Aangevuld met lichtheid en humor!

Verbreed je blik en ga zelf ontdekken wat jouw waarheid is!.